Albion Online, 2024 yılının En İyi Bağımsız MMO ve En İyi Mobil MMO’su seçildi.

2025 yılına girdik ve Albion Online’ın yıllık MMORPG.com ödüllerinin büyük kazananı olduğunu kıvançla bildiriyoruz, 2024 yılının En İyi Bağımsız MMO ve En İyi Mobil MMO oyunu seçiliyoruz!
Albion Online, MMORPG.com yazarları tarafından üst üste ikinci kez En İyi Bağımsız MMO olarak seçildi ve bu kalabalık alanda oyunun devam eden gelişimi resmen tanındı. Sitenin editörü şu sözleri söyledi:

Kristal Baskıncılar güncellemesinden, 2025 yılındaki gidişata yön veren son zamanlarda yayınlanan Ufuklar güncellemesine kadar sandbox MMO alanına yeni içerikler ve dengeler kazandıran birden fazla güncellemesi ile Sandbox Interactive’teki ekip için güzel bir yıl oldu. Hem PvE hem de PvP içeriğinin harika bir harmanı, oyuncu odaklı ekonomisi ve ilginç atmosferi ile Albion Online gelecekte de etkileyici olmaya devam edecek gibi görünüyor.
Ve Albion Online’ın gerçek platformlar arası deneyimi, oyuna ilk kez En İyi Mobil MMO ödülünü kazandırdı:
Neden 2024 yılının en iyi Bağımsız MMO’su olduğuna dair az önce bahsettiğimiz sebepler arasında tüm bu oynanışı bir mobil platforma getirmek hiç de kolay değil ancak Sandbox Interactive bunu öyle bir şekilde başarmış ki mobil versiyonu hiç de ucuz veya daha küçük bir MMORPG oyunmuş gibi hissettirmiyor. Bu yıl telefonumun pilini Albion ile bitirdim, mobil oyunlara daha önce hiç olmadığı kadar dahil oldum ve ekip, yeni mevsimsel model ile daha hızlı güncelleme sıklığına geçeceği için 2025 yılında da durum benim için böyle olacak diyebilirim.

Dört içerik güncellemesi ve eklenen yeni sunucu ile bu ödüller, oyun için 2024 yılının kaymağı oldu diyebiliriz ve Haydut Bölgesi güncellemesi ile 2025 yılına girerken gelecek oldukça parlak görünüyor. MMORPG.com’daki ekibe takdirleri için teşekkür eder, oyunu bugünkü haline getiren sizlere ve oyunculara teşekkür ederiz!
Orjinak Kaynak